Gde izaći za doček 2021?

Gde izaći za doček 2021?

Gde izaći za doček 2021? Pitanje koje sve nas muči, pogotovo kada se novogodišnje veče približava velikom brzinom i zato je potrebno što pre suziti izbor! Tu smo da vam pomognemo u vašem izboru i u nastavku teksta saznajte gde je to najbolje izaći za doček 2021?

 

Pokušaćemo da suzimo izbor, iako je to jako teško s obzirom na veliki broj sjajnih provoda koji nas očekuju. Vaše je samo da nam verujete i odlučite se za neku od sledećih ponuda. Zato se opustite i uživajte u daljem nastavku teksta, a mi ćemo se potruditi da vam što bolje dočaramo kakav vas to provod očekuje.

 

Gde izaći za doček u Beogradu?

 

Kafane, klubovi, restorani, mnogobrojni su u glavnom gradu, i zato se uvek trudimo da izaberemo najbolji odgovor na pitanje Gde izaći za doček u Beogradu? Evropska prestonica dobrog provoda, koju uvek rado posećuju mnogobrojni turisti i koja naravno nikad nikoga nije izneverila kada je u pitanju dobra žurka. Isto tako će biti i kada je u pitanju novogodišnje veče i zato saznajte najbolji odgovor na pitanje gde izaći za doček u Beogradu?

 

Restoran Balašević

 restoran balasevic docek

Restoran Balašević, prestižni beogradski lokal poznat po organizovanju vrhunskih proslava, a posebno kada su u pitanju novogodišnje žurke. S velikim razlogom ga stavljamo u našu listu favorita i sigurni smo da vas očekuje vrhunski provod. Predivan ambijent, vrhunska atmosfera koja se dugo pamti, i ljubazno osoblje su samo neke od stvari koje krase restoran Balašević.

 

Vaš domaćin u novogodišnjoj noći biće sjajni Folk n Roll bend! Sjajni izvođači poznati po savršenom izvođenju domaćih hitova, i svakako jedan od najpoznatijih bendova ovih prostora. Uživajte u hrani i piću, kao i predivnoj muzici, opustite se u predivnom ambijentu i provedite se kao nikada do sad.

 

Vaše karte možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Bahus inn

 restoran bahus inn docek

Komforan i prefinjen restoran Bahus Inn će svakako biti jedan od najboljih domaćina novogišnje noći koja nam predstoji. Predivan ambijent, topla atmosfera, odlična ponuda, hrane i pića i mnoštvo iznenađenja je sve ono što vas očekuje za doček. Imaćete priliku da uživate u sjajnom Bahus bendu, koji i nosi ime po ovom prelepom restoranu.

 

Svi oni koji uživaju u tamburašima sigurno ne treba da propuste ovu fantastičnu ponudu. Predivan pogleda na Dunav i sjajni izvođači koji savršeno izvode domaće i starogradske pesme su pun pogodak kada je u pitanju doček Nove godine.

 

U ponoć će svi imati priliku da nazdrave uz čašu šampanjca, i da isprate ovu, ne baš tako sjajnu godinu, na najbolji mogući način. Ono što vam sa sigurnošću možemo reći jeste da se za ovaj restoran uvek traži karta više, zato požurite i rezervišite vaše mesto što pre.

 

Rezervacije na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Baraka

 restoran baraka docek

Fantastičan doček koji će vam dugo ostati u sećanju je ono što vas sigurno očekuje u restoranu Baraka. Na lokaciji dostupnoj svima, blizu reke Save, kao i predivan ambijent samog restorana Baraka je sve ono što vam treba za savršen doček. Sjajna ponuda uz sjajne izvođače je sve ono što vam treba za novogodišnju proslavu iz snova, i sigurni smo da je ovo pravi izbor za vas.

 

Kada je u pitanju izvođač, u najluđoj noći vaš domaćin će biti Muzička mašina. Kao što samo ime ovog benda kaže, prava mašina u izvođenju domaćih hitova uz koje je dobar provod zagarantovan. Širok asortiman ponude hrane i pića, kojeg će biti tokom cele večeri, i ljubazno osoblje koje će vam celu noć biti na usluzi. Pravo gala veče za sve one koji uživaju u dobrom provodu do ranih jutarnjih časova.

 

Požurite i vaše karte rezervišite na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Perla

 restoran perla docek

Očaravajući ambijent nežnih boja a pritom sjajna atmosfera koji krase restorana Perla, je baš ono što će učiniti da zablistate u novogodišnjoj noći. Jedan od najomiljenijih beograskih restorana, koji je ugostio mnoge, i pritom nikoga nije ostavio ravnodušnim. Dakle za sve ljubitelje dobrog provoda i vrhunske atmosfere, restoran Perla je pravi izbor za vas i zato ga od srca preporučujemo.

 

Ono što vas takođe očekuje jesu sjajni mladi pevači i to Biljana Milovanović i Djordje Rakić. Svako ko ih je bar jednom slušao i gostovao na njihovom nastupu je ostao bez daha! Predobri u izvođenju domaćih hitova na kome im zavide i mnoge starije kolege, i sigurni smo jedni od najvećih zvezda u bliskoj budućnosti. Osvojili su srca mnogih, a sigurni smo da će tako biti i sa vama ukoliko se odlučite baš za ovu ponudu.

 

Zato vaše karte rezervišite što pre na broj telefona 062/111-22-33.