Tri restoranska dočeka koji pripadaju samom vrhu zabave

Tri restoranska dočeka koji pripadaju samom vrhu zabave

Tri restoranska dočeka koji pripadaju samom vrhu zabave u najluđoj novogodišnjoj noći ikada! Ispratite staru godinu na pravi način i provodite se do ranih jutarnjih časova uz vaše omiljene hitove. U daljem tekstu saznajte koja su to tri restoranska dočeka koji pripadaju samom vrhu zabave i rezervišite vaše mesto što pre!

 

Restoran Victory

 restoran victory docek

Restoran Victory ove godine vam sprema jedan od najboljih dočeka ikada! Sjajni izvođači a isto tako i širok asortiman hrane i pića kojeg će biti tokom cele noći. Predivni restoran Victory krasi romantični ambijent koji će doprineti da se svi gosti osećaju posebno. Sjajno ozvučenje omogućiće da se predivni glasovi pevača jednako čuju u celoj sali. Ovaj lokal krasi i ljubazno osoblje, koje će vas služiti tokom cele noći i zajedno sa vama napraviti atmosferu u kojoj se svi osećaju posebno.

 

Kao što rekosmo sjajni mladi izvođači koji će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova i pevati vaše omiljene hitove. U pitanju su Đorđe Arsović Nesta, Jelena Jovanović & bend koji su poznati po pravljenju vrhunske atmosfere i izvođenju najvećih hitova na njima svojstven način. Uzmite čašu vašeg omiljenog pića i zajedno sa vašim prijateljima uživajte u sjajnom provodu i atmosferi u jednom od najlepših lokala u gradu!

 

Vaše karte možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Košuta

 restoran kosuta docek

Restoran Košuta, jedan od najlepših lokala u gradu, svojim prelepim ambijentom učiniće da se u novoj godini baš vi osetite posebno! Gala veče koje vas očekuje i savršena ponuda koju je restoran Košuta pripremio je svakako nešto što svima od srca preporučujemo. U novogodišnjoj noći vas očekuje sjajan provod sa vrhunskim izvođačima koji će pevati najveće hitove domaće muzike. Uz to, imaćete priliku da uživate u vašem omiljenom piću i naravno hrani, koju je specijalno za vas pripremio kulinarski tim ovog predivnog lokala!

 

Vaši domaćini u novogodišnjoj noći biće Miloš Ilić (bivši frontmen grupe Projekat bend), Branislava Aleksić i Metropolis bend! Sjajni izvođači predivnih glasova, i vrhunski muzičari, koji će neumorno pevati do ranih jutarnjih časova i pružiti vam fantastičan provod. Sjajna atmosfera vam je zagarantovano kada su u pitanju ovi izvođači i sigurni smo da ovu ponudu ne treba tako lako propustiti.

 

Vaše karte možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Easy

 restoran easy docek

Restoran Easy i ovaj put priprema neverovatan doček koji pripada našoj grupi sjajnih dočeka i koji svima toplo preporučujemo! Sjajni beogradski restoran Easy predivnog ambijenta, u novogodišnjoj noći učiniće baš sve kako bi se svi gosti osetili posebnim. Romantični ambijent nežnih boja učiniće da se osetite božanstveno i doprineće kompletnom užitku u ovoj večeri. Sjajna ponuda koju svakako ne treba propustiti i u kojoj vas očekuje mnogo iznenađenja!

 

Vrhunski izvođači, all inclusive ponuda pića, kao i bogata trpeza je baš sve ono što vam treba za savršen doček Nove godine. Vaše omiljene hitove izvodiće Milica Atanacković i Balša Vujičić, predivni tandem poznat po pravljenju fantastične atmosfere. Povedite vašu porodicu, prijatelje i uživajte u sjajnim izvođačima i njihovim predivnim glasovim i provedite se kao nikada do sad.

 

Vaše karte možete rezervisati na dobro poznati broj telefona 062/111-22-33.