Sjajan kafanski doček u kafani Bajka

Sjajan kafanski doček u kafani Bajka

Sjajan kafanski doček u kafani Bajka baš pravi način da se provedete kao nikada do sada i uživate u novogodišnjoj noći. Ova kafana jedno je od najomiljenijih mesta za izlazak u Beogradu, i to s razlogom! Saznajte zašto je to baš sjajan kafanski doček u kafani Bajka pravi izbor za vas.

 sjajan docek kafana bajka

Kafana Bajka, kao što smo naveli je jedno od najpopularnijih mesta za izlazak u Beogradu. Poznata po vrhunskoj atmosferi, koja prati svaku žurku koju je organizovala, sigurni smo da vas u novogodišnjoj noći očekuje još ludji provod. Višegodišnje iskustvo u organizovanju proslava i žurki, je svakako doprinelo da vam s razlogom preporučimo ovaj sjajan kafanski doček u kafani Bajka.

 

Dakle u pitanju je top ponuda kojoj će malo ko ostati ravnodušan. Ove godine kafana Bajka priprema vam doček sa vrhunskim izvođačima a uz to i širok asortiman hrane i pića. Imaćete tu čast da vas u novogodišnjoj noći zabavljaju sjajne mlade zvezde granda Zorana Šalipur i Miloš Živković. Uz sjajnu energiju koja ih krasi sigurni smo da će vam ovo biti jedan od najboljih ikada! Zabavljajte se uz vaše omiljene hitove do ranih jutarnjih časova i pevajte zajedno sa ovim sjajnim pevačima.

 

Uzmite čašu vašeg omiljenog pića, zagrlite svoje prijatelje i ludujte do zore. Kao što svi znamo kafana Bajka se nalazi na dobro poznatoj adresi u Ulici Kneza Višeslava br.88. prava zimska atmosfera u samoj šumi, učiniće da se osećati idilično baš kao u pravoj Bajci.

 

Požurite i rezervišite vaša mesta što pre, jer je potražnja ogromna! Vaše karte možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33.