Fenomenalni Žarko Šinković za doček 2021 u restoranu Zlatnik Hall

Fenomenalni Žarko Šinković za doček 2021 u restoranu Zlatnik Hall

Fenomenalni Žarko Šinković za doček 2021 u restoranu Zlatnik Hall je prava ponuda za sve ljubitelje vrhunskog novogodišnjeg provoda! Sjajni izvođač u fantastičnom ambijentu predivnog restorana učiniće sve da se provedete kao nikad do sad! Saznajte zašto je fenomenalni Žarko Šinković za doček 2021 u restoranu Zlatnik Hall pravi izbor za vas.

 fenomenalan docek zlatnik hall

Kao što smo već naveli, sjajni Žarko Šinković biće vaš domaćin u restoranu Zlatnik Hall, i svojim predivnim glasom, ulepšaće vam novogodišnji doček. Poznat po izvođenju najvećih hitova, i pravljenju vrhunske atmosfere, ovaj pevač iako mlad, već je stekao ogromno iskustvo. Jako veliki broj nastupa koji stoje iza njega, od venčanja, korporativnih proslava i novogodišnjih dočeka. Sigurni smo da će dati sve od sebe da atmosfera bude vrelija nego ikad, zato vam je i s razlogom preporučujemo!

 

Osvojio je srca mnogih i predviđamo mu blistavu karijeru. Pored svojih sjajnih singlova koje ima, ovaj pevač najviše uživa u izvođenju domaćih pop i narodnih pesama. Tako da smo sigurni da će vas oduševiti izvođenjem vaše omiljene pesme, i da će te zajedno s njim pevati do ranih jutarnjih časova.

 

Što se tiče restorana Zlatnik Hall, reč je o jednom od prestižnih beogradskih restorana, poznat po svojoj profesionalnosti i organizovanju vrhunskih zabava. Novogodišnja top ponuda koja vas očekuje u ovom savršenom lokalu, pored predivnog ambijenta i sjajnih muzičara imaćete priliku da uživate u još mnogo čemu. Širok asortiman hrane i pića kojeg će biti tokom cele večeri, je neizostavni momenat kada je u pitanju ovaj doček. Uživaćete u vašem omiljenom piću i preukusnoj hrani spremljenoj od strane kulinarskih eksperata ove kuće.

 

Povedite vašu porodicu, prijatelje, provedite se i uživajte kao nikada do sad! Ispratite staru, ne baš tako sjajnu godinu na najbolji mogući način! Potražnja za kartama je ogromna, zato požurite i rezervišite vaša mesta što pre.

 

Rezervacije i informacije na broj telefona 062/111-22-33.