Svečana sala Mali vikend vas poziva na vrhunski doček Nove godine

Svečana sala Mali vikend vas poziva na vrhunski doček Nove godine

Svečana sala Mali vikend vas poziva na vrhunski doček Nove godine koji će vam zauvek ostati u lepom sećanju. Budite sigurni da ova sala uvek organizuje Novogodišnji doček na vrhunskom nivou i s zato vam je s razlogom preporučujemo! Saznajte zašto je svečana sala Mali vikend koja vas poziva na vrhunski doček Nove godine pravi izbor za sve vas!

 mali vikend docek

Svečana sala Mali vikend doček Nove godine, vam organizuje neverovatno uzbudljivu žurku uz fantastični Adagio bend. Reč je o vrhunskom bendu sastavljenom od čak 7 vrsnih muzičara! Poznati po izvođenju domaćih hitova, na njima svojstven način, u novodišnjoj noći smo sigurni da će napraviti pravi bum. Savršena prilika za provod do ranih jutarnjih časova uz ovaj sjajni bend, je svakako nešto što ne treba propustiti.

 

Pored fantastičnog benda koji smo prethodno pominjali, očekuje vas i fantastična ponuda hrane i pića. Dakle, uživaćete u savršenim ukusima preukusnih specijaliteta počevši od predjela, belog mrsa pa do glavnog jela. Za sve prave gurmane, sigurni smo da vam kreće voda na usta od same pomisli na ovu fantastičnu trpezu. Pored toga uživaćete u čaši vašeg omiljenog pića, i zajedno sa Adagio bendom pevati do ranih jutarnjih časova.

 

I sve to po jako pristupačnoj ceni koja obara s nogu! Pristupačna svačijem džepu, povedite vaše prijatelje, porodicu, rodbinu i provedite se svi zajedno do ranih jutarnjih časova.

 

Potražnja je ogromna zato požurite i rezervišite vaša mesta što pre! Sve rezervacije i informacije na broj telefona 062/111-22-33.