Miloš Živković za Novu godinu u kafani Bajka

Miloš Živković za Novu godinu u kafani Bajka

Miloš Živković za Novu godinu u kafani Bajka vas poziva da zajedno s njim provedete najluđu novogodišnju noć ikada! Perfektan u izvođenju i najzahtevnijih pesama na čemu mu zavide i mnoge starije kolege, samo je jedna od karakteristika ovog mladog pevača. U nastavku teksta saznajte kako će to Miloš Živković za Novu godinu u kafani Bajka da vam priredi savršen doček!

 kafana bajka docek

Kao što smo naveli, Miloš Živković u kafani Bajka za Novu godinu, jedna od najsavršenijih ponuda koja vas očekuje. Mladi pevač, koji se proslavio učešćem u Zvezdama granda gde je dogurao do samog finala, poznat je po pravljenju vrhunske atmosfere. Njegov talenat prepoznali su mnogi, od kojih je čak i Jelena Karleuša koja ga je proglasila svojim miljenikom. Poznat po sjajnoj energiji i emociji koju prenosi na svoju publiku, Miloš Živković najviše uživa u pevanju balada.

 

Iza njega stoji veliki broj nastupa na različitim proslava i veseljima a čest gost je bio i u kafani Bajka, gde će biti i za sam doček. Uživajte u njegovom predivnom glasu, povedite vaše prijatelje, i svi zajedno se provedite do rane zore.

 

Što se tiče samog restorana Bajka, svi već vrlo dobro znamo o kakvom lokalu o reč. Jedno od omiljenih mesta za izlazak u gradu, mnogobrojno puta domaćin najboljih žurki koje su svima dugo ostale u sećanju. Savršena ponuda uz savršenog izvođača kojeg smo prethodno pomenuli, je samo jedno od iznenađenja koje vas očekuju.

 

Uživajte u hrani i piću i do ranih jutarnjih časova provedite se kao nikad do sad, pevajte, igrajte i zabavljajte se. Za restoran Bajka potražnja je uvek velika, i uvek se traži karta više. Zato požurite sa rezervacijama, a mi vam garantujemo sjajan provod koji će te teško zaboraviti.

 

Sve rezervacije i informacije na broj telefona 062/111-22-33.