Miloš Ilić i Branislava Aleksić za doček 2021 u restoranu Košuta

Miloš Ilić i Branislava Aleksić za doček 2021 u restoranu Košuta

Miloš Ilić i Branislava Aleksić za doček 2021 u restoranu Košuta je svakako jedan od najsvečanijih dočeka koji vas očekuju u novogodišnjoj noći. Sjajna ponuda, sa sjajnim izvođačima, bogatom trpezom i all inclusive ponude od pića su samo neke od stvari koje vas očekuju. U daljem tekstu pročitajte šta vam to Miloš Ilić i Branislava Aleksić za doček 2021 u restoranu Košuta pripremaju.

 restoran kosuta docek nove godine

Dakle kao što smo već naveli, fantastični izvođači predivnih glasova učiniće sve da se bas vi osetite posebno za doček u restoranu Košuta. Miloš lić i Branislava Aleksić poznati su po brojnim nastupima u mnogobrojnim klubovima i kafanama u Beogradu. Sjajni kada je u pitanju izvođenje domaćih hitova i pravljenje vrhunske atmosfere i zbog toga im mnoge kolege skidaju kapu. Sigurni smo da će u novogodišnjoj noći dati sve od sebe da atmosfera dođe do usijanja. Isto tako smo sigurni da će svi oni koji se nađu na ovoj žurci poželeti da potraje večno, zato vam je i s razlogom preporučujemo.

 

Kada je u pitanju restoran Košuta, kao što većina već zna, reč je o jednom od najlepših beogradskih restorana sa jednim od najlepših ambijenata. U samom srcu Košutnjaka, očekuje vas predivan prizor, u jednoj od najlepših sala a uz to i širok izbor hrane i pića. Čeka vas all inclusive ponuda domaćeg pića, a ostala strana premium pića će se prodavati po hit cenama. Sve to uz jako pristupačnu cenu koju ova ponuda pruža. Bogata trpeza je ono čemu možete da se radujete jer ćete imati priliku da okusite sve od predjela, glavnog jela, deserta i još mnogo toga. Takođe i za one koji prethodno to najave postoji mogućnost pravljenja posnog menija.

 

Kao što smo već naveli, jako široka ponuda jednog od lidera kada je u pitanju organizacija vrhunskih proslava. Za doček u restoranu Košuta se uvek tražila karta više a sigurni smo da će tako biti i kada je u pitanju proslava 2021.godine. Zato požurite i vaše karte rezervišite što pre kako bi vaša mesta bila sigurna.

 

Sve rezervacije i informacije na broj telefona 062/111-22-33.