Provod za pamćenje u hotelu Majdan - komfor i dobra muzika

Provod za pamćenje u hotelu Majdan - komfor i dobra muzika

Hotel Majdan je moderan hotel, koji odiše elegancijom i udobnošću. Pronaći ćete ga na adresi Mokroluška 174 d, na samom ulazu u grad, 300 metara od autoputa Beograd–Niš, šest kilometara od centra grada i na osam kilometara od Beogradskog sajma.

Prijatan ambijent pruža sve udobnosti koje nudi hotel sa četiri zvezdice i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Bez obzira da li Beograd posećujete zbog posla, zadovoljstva, ili odmora, ljubazno osoblje ovog hotela izaći će u susret svim vašim zahtevima i pobrinuće se da doživite iskustvo vredno pamćenja.

Pored izuzetne udobnosti i prijatne i opuštajuće atmosfere, jedan od zaštitnih znakova vašeg boravka biće i širok spektar hotelskih usluga i pogodnosti.

Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, junior i senior apartmane. Svaka soba je klimatizovana, ima sef, bešumni mini bar, led TV 32 inča, direktnu telefonsku liniju, fen i besplatan internet.

U a la carte restoranu nude modernu kuhinju sa savršenim nacionalnim jelima, koju pripremaju kuvari sa višegodišnjim iskustvom. Restoran ima kapacitet 56 gostiju.

Posebno se ističe luksuzna sala, kapaciteta 350 osoba, koja je namenjena za venčanja, ali i proslavu kada je Nova godina . Hoteli su se istakli kao oni koji imaju veoma primamljivu ponudu, jer je ona i najkopletnija. Sale hotela su namenski pravljene za sve vrste događaja, pa ništa ne može da izostane. Obezbeđeno je i dobro grejanje i dobra ventilacija, rasveta, dodatni efekti.

Kada je reč o pomenutoj sali, ona poseduje vrhunsku ventilaciju i klimatizaciju. Odlikuje je jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji. Obezbeđen je i parking za 110 vozila, kao i garderoba. Internet je besplatan.

Doček Nove godine u hotelu Majdan

U hotelima uvek ima dovoljno prostora da se sedne i da se igra, a posebna prednost je garderoba, gde možete da ostavite višak svojih stvari, kako vam ne bi smetale. Ovakav provod biraju svi oni koji vole da imaju pun komfor, i da ne razmišljaju ni o čemu drugom, osim o tome kako da se dobro provedu.

Kada je u pitanju hotel Majdan Nova godina je bila prošlog decembra veličanstvena i privukla je veliku pažnju. Razlog su pevači, a posebno onaj ženski deo. Ovde su nastupili Ceca i Sloba Radanović .

Svi koji vole "srpsku majku" bili su oduševljeni, jer retko kada imaju priliku da je čuju u našoj zemlji. Kada je u pitanju Ceca pesme su toliko popularne i dobre, da su gotovo sve hitovi. Zbog toga se doček sa njom pretvori u pravi koncert.

Sloba Radanović je mladi pevač, koji je postao popularan nakon rijaliti emisija u kojima je učestvovao. Javnosti se prvo predstavio u takmičenju Pinkove Zvezde. Rođen je 20. juna 1990. godine u Zrenjaninu, a danas stanuje u Beogradu. U dosadašnjoj karijeri objavio je nekoliko singlova, a neki od njih su: Kocka, Stjuardesa, Ja se ne brinem, Naivna, i druge.

Cene karata za ovakav doček bile su od 120€ do 200€, u zavisnosti od pozicije stola u sali odnosno da li su gosti želeli da budu bliže bini ili ne. U ponudi su bili različita pića, kao i svečana večera.

Ukoliko vas zanima Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021 . proverite na prethodnom linku.

A.K.