Restoran Zlatnik Hall kao savršen izbor za doček Nove godine

Restoran Zlatnik Hall kao savršen izbor za doček Nove godine

Restoran Zlatnik Hall kao savršen izbor za doček Nove godine koji svakako s razlogom preporučujemo svim ljubiteljima vrhunskog provoda. Jedan od najlepših prestoničkih restorana u svom predivnom ambijentu za domaćine novogodišnje večeri odabrao je Zarka Šinkovića i Tijanu Flipovic & bend! Saznajte zašto je to baš restoran Zlatnik Hall kao savršen izbor za doček Nove godine pravi izbor za vas!

 

Restoran Zlatnik Hall Nova godina je, kao što smo već naveli, jedan od najprestižnijih beogradskih lokala poznat po organizovanju sjajnih žurki. U novogodišnjoj proslavi očekuje vas sjajna žurka sa vrhunskim mladim izvođačima, koji će vas ostaviti bez daha. Kada kažemo bez daha, mislimo bukvalno, jer smo sigurni da će te vi zajedno sa njima pevati vaše omiljene hitove i uživati do rane zore.

 zlatni hall savrsen docek

Sjajne mlade zvezde Zarko Šinković i Tijana Flipović & bend su poznati po pravljenju vrhunske atmosfere i pevanju domaćih hitova na najbolji mogući način. Svako ko je bar jednom bio na nekom od njihovih nastupa zna o čemu pričamo, a svi ostali treba da dodju i uvere se sami. Sigurno jedna od najboljih ponuda kada je u pitanju doček Nove godine i stoga vam je s razlogom preporučujemo.

 

Pored sjajnih izvođača i svog predivnog ambijenta, restoran Zlatnik Hall vam sprema još puno iznenađenja u najluđoj noći. Pravi doček, za sve hedoniste koji uživaju u svakom trenutku, ovaj put imaćete priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi hrane i pića. Dakle, očekuje vas neograničena konzumacija domaćeg pića, kojeg će biti tokom cele večeri, ali to nije sve. Za sve one koji vole strana pića, ista će se prodavati po hit cenama.

 

A što se tiče hrane, očekuje vas bogata trpeza po pravom redosledu počevši od predjela, glavnog jela, peciva, salata pa sve do deserta. Sigurni smo da će svi sladokusci i ljubitelji dobre klope uživati u svakom zalogaju koji vam je vaš omiljeni restoran pripremio. Potražnja za kartama je ogromna, zato vam preporučujemo da uzmete vaše telefone što pre i rezervišete vaše mesto!

 

Sve informacije i rezervacije na broj telefona 062/111-22-33.