Restoran Balašević organizuje novogodišnju proslavu za pamćenje

Restoran Balašević organizuje novogodišnju proslavu za pamćenje

Restoran Balašević organizuje novogodišnju proslavu za pamćenje i sigurni smo da ovakvu ponudu ne treba propustiti. Jedan od prestižnih beogradskih restorana, poznat po organizovanju novogodišnjih proslava koje dugo ostaju u lepom sećanju. U nastavku teksta saznajte kakvu to novogodišnju proslavu za pamćenje organizuje Restoran Balašević!

 restoran balasevic proslava

Restoran Balašević Nova godina organizuje doček iz snova, za sve prave ljubitelje vrhunskog provoda. Gala veče u jednom od najlepših ambijenata u gradu kao i sjajni izvođači su samo neka od iznenađenja koje vam ovaj restoran priprema. Izuzetno bogat muzički program uz sjajne Zvezde Granda Žarko Madžić, Anđela Kostić & bend, i najveće domaće hitove.

 

Sjajni mladi izvođači poznati po sjajnoj atmosferi, dobroj energiji i vrhunskim pevačkim sposobnostima. Proslavili su se takmičenjem u, kao što smo već naveli, Zvezdama granda. Ali nisu samo po tome postali poznati. Iako mladi iza njih stoji već bogato iskustvo, i puno gostovanja na žurkama koje su po mnogo čemu ostale upamćene.

 

Ovi sjajni mladi performeri će se za novogodišnji doček, pre svega, naoružati dobrom energijom koja će upotpuniti vaše veče. Sigurni smo da će te zajedno sa njima pevati i zabaviti se kao nikada do sad. Povedite vašu porodicu, prijatelje i uživajte u sjajnoj večeri koju je restoran Balašević pripremio samo za vas!

 

Pored toga uživaćete i u raznolikoj ponudi hrane i pića, koja je svakako jedna od najbitnijih stavki kada je u pitanju sam doček. Uzmite čašu vašeg omiljenog domaćeg pića i budite sigurni da će ga biti tokom cele večeri bez prestanka. Ukoliko više uživate u stranim pićima, vaš omiljeni restoran je pripremio specijalnu ponudu i ista će prodavati po hit cenama.

 

Naravno ništa od svega što smo naveli ne ide bez dobre klope, ali ni za to ne brinite. Očekuje vas bogata trpeza kulinarskih eksperata ovog sjajnog lokala. Uživajte u svakom zalogaju predivne klope i prepusti se čarima ove predivne večeri koja vas očekuje. Potražnja za kartama je ogromna zato požurite i rezervišite vaše mesto što pre!

 

Sve informacije i rezervacije na broj telefona 062/111-22-33.