Tri odlična restorana za novogodišnju proslavu

Tri odlična restorana za novogodišnju proslavu

Nova godina se bliži ogromnom brzinom i zato je potrebno suziti izbor na tri odlična restorana za novogodišnju proslavu. Jako je teško, moramo priznati, veliki je broj sjajnih ponuda, a mi se trudimo da uvek odaberemo šta je najbolje za vas. Zato u nastavku teksta saznajte koja su to tri odlična restorana za novogodišnju proslavu.

 

Restoran Zlatnik Hall

 zlatnik hall docek

Na listi naših favorita i tri odlična restorana za novogodišnju proslavu nalazi se upravo Restoran Zlatnik Hall. Svakako jedan od najlepših ambijenata u gradu, ovaj restoran nalazi se u hali broj 4 Beogradskog sajma. Sjajna lokacija pristupačna svima, iz koga god dela grada da dolazite. Takođe obezbeđen je i parking, tako da nećete morati mnogo da lutate u novogodišnjoj večeri, i tražiti gde da smestite vaš automobil.

 

Ono što vas zapravo očekuje u ovom sjajnom lokalu, jesu vrhunski izvođači, kao i širok asortiman hrane i piće. Uz sve to ide i predivni ambijent, tako da će te se baš vi osećati kao zvezda večeri. Vaši domaćini biće neverovatni Zarko Šinković i Tijana Flipovic & bend. Sjajni mladi glasovi pevaće najveće hitove domaće muzike u kojima će te sigurno uživati do ranih jutarnjih časova.

 

Ne propustite ovu sjajnu priliku za doček iz snova. Telefone u ruke i vaše mesto rezervišite što pre na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Perla

 restoran perla docek

Takođe na našoj listi sjajnih restorana za novogodišnji doček našao se i čuveni restoran Perla. Predivni ambijent je samo jedna od stavki koja krasi ovaj čuveni lokal. Organizacija velikog broja žurki i proslava, doprinelo je iskustvu ovog restorana da učini sve kako bi ovaj doček bio pravo savršenstvo.

 

Vrhunski izvođači, i vaši domaćini u novogodišnjoj noći biće sjajna Biljana Milovanović i fantastični Djordje Rakić. Mladi, a već iskusni, iza njih stoji veliki broj nastupa i žurki, koji su ostali upamćeni po fantastičnoj atmosferi. Sjajni mladi, školovani glasovi, ostaviće vas bez daha i doprineće vašem užitku u ovoj sjajnoj večeri. Sigurni smo da je ovo jedna od ponuda koju svakako ne treba propustiti.

 

Pored toga imaćete priliku da uživate i u širokom asortimanu ponude hrane i pića, što će dodatno učiniti da se osećate savršeno. Zablistajte kao prava Perla, povedite vašu porodicu i prijatelje i provedite se kao nikada do sad! Ono što još dodatno moramo reći, jeste da požurite jer je potražnja za ovom ponudom ogromna!

 

Sve informacije i rezervacije na broj telefona 062/111-22-33.

 

Restoran Košuta

 restoran kosuta docek

Još jedan sjajni restoran koji se našao na našem spisku za odličan novogodišnji doček je Košuta. Neverovatna atmosfera, jezero, profesionalna usluga, neograničeno piće i kompletna svečana večera, odlična muzika pravi su razlozi zašto je baš Restoran Košuta savršen za doček.

 

Sjajni izvođači koji će ulepšati vaše veče su Miloš Ilić, Branislava Aleksić i Metropolis bend! Fantastični u izvođenju domaćih hitova, i predivni glasovi su samo neke od stvari koje krase ove mlade pevače i muzičare. Imaćete priliku da zajedno sa njima uživate u svakom trenutku i provedete se kao nikada do sad. Sigurni smo da će vam ovo veče ostati dugo u lepom sećanju i zato vas s razlogom pozivamo da se provedete u ovom sjajnom restoranu.

 

Pored toga, uživaćete u savršenoj ponudi hrane i pića, što se naravno podrazumeva kada je prelepi restoran Košuta u pitanju. Ne propustite ovu sjajnu priliku i obezbedite vaša mesta što pre. Potražnja je ogromna zato požurite!

 

Sve informacije i rezervacije na broj telefona 062/111-22-33.