Novogodišnja noć u restoranu Victory

Novogodišnja noć u restoranu Victory

Novogodišnja noć u restoranu Victory savršena prilika za jedan od najboljih dočeka nove 2021 godine. Jedan od najprestižnijih i najluksuznijih beogradskih restorana priprema vam eksluzivno gala veče prepuno iznenađenja. Saznajte kakva vas to novogodišnja noć u restoranu Victory očekuje i zašto ne treba propustiti ovu savršenu priliku.

 victory nova godina

Restoran Victory Nova godina ispuniće vaše veče predivnim ambijentom, fantastičnom ponudom hrane i pića kao i sjajnim izvođačem koji će biti vaš domaćin. U novogodišnjoj noći vaše omiljene hitove domaće muzike izvodiće neverovatni izvođač Đorđe Arsović poznatiji kao Nesta. Mnogobrojni nastupi i veliko iskustvo koje stoji iza ovog pevača, doveli su do toga da je postao jedna od najtraženijih zvezda za sve vidove proslava.

 

Sigurni smo da će za doček u restoranu Victory dati sve od sebe da se provedete kao nikada pre. Ssavršen u izvođenju najvećih hitova domaće muzike, njegovim glasom će sigurno doprineti da uživate u svakom trenutku ove proslave.

 

Pored sjajnog izvođača koji vas očekuje za proslavu, isto tako vas očekuje i bogata trpeza kao i širok asortiman pića. Imaćete priliku da uživate u čaši vašeg omiljenog pića, a da ona nikada ne ostane prazna doprineće profesionalno osoblje ovog lokala. Dakle, vaše je da uživate i prepustite se čarima ove predivne večeri, i da ne razmišljate o tome da li će hrane i pića nestati. Za sve one koji više uživaju u stranim pićima, moramo napomenuti da će se ona prodavati po promotivnim hit cenama.

 

Što se tiče hrane, imaćete priliku da uživate u fantastičnim specijalitetima domaće kuhinje, od pršute i roštilja pa sve do deserta. Za sve prave gurmane i hedoniste, ponuda kakva se ne propusta i za koju smo sigurni da će vam dugo ostati u lepom sećanju. Potražnja za kartama je ogromna zato vam preporučujemo da vaša mesta rezervišete što pre.

 

Sve rezervacije i informacije na broj telefona 062/111-22-33.