Gde izaći u Beogradu?

Gde izaći u Beogradu?

Mlade godine su lude godine i vreme kada se od života uzima sve što nudi. Provod ne može da dosadi nikada, čak ni kada već zađete u zrelije godine. Svako želi sebi da priušti trenutke zabave, smeha i dobre kapljice, makar povremeno. Mnogi čak odlaze i u druga mesta, kako bi okusili zabavu na nepoznatom terenu. Beograđani već imaju svoja kultna mesta, kojih se ne bi odrekli ni za šta na svetu! Ako vi niste iz prestonice, a želite dobro da se provedete, evo gde bi trebalo da se uputite! Dajemo vam odgovor na pitanje - gde izaci?

Klubovi

Klaberi u Beogradu nikako ne bi trebalo da propuste klub Komitet, Brankow, The Bank i Mr. Stefan Braun. Komitet se nalazi u Karađorđevoj, izuzetno popularnom gradskom mestu. Ovde ćete biti u prilici da čujete velike zvezede Balkana. Brankow je u Crnogorskoj ulici i jedno je od najpoznatijih mesta za provod. Ovde možete da čujete kvalitetan house, RnB i disco. Klub The Bank je takođe u Karađorđevoj i adresa je za rbane goste. Ovde ćete čuti kvalitetnu elektro muziku i RnB. Poslednji u ovoj četvorci je čuveni Mr. Stefan Braun, na devetom spratu u Nemanjinoj ulici. Provod traje sedam dana, a čućete i domaću muziku.

Splavovi

Freestyler, Sindikat, Amsterdam i Hot Mess su četvorka za one koji vole splavove. Prvi je top destinacija kada je reč o ovom provodu i radi sedam dana. Sindikat je za stariju ekipu i može da okupi 400 osoba. Ovde eće čuti muziku uživo. Amsterdam je ujedno i restoran, pa preko dana možete da uživate u dobroj klopi. Tu je i Hot Mess, koji je najveći letnji brend prestonice. To je splav koji ima i bazen! 

Osim ovih, favoriti neka vam budu i splavovi Blaywatch, ShakeNShake, Bridge i Hua Hua. Naravno, ne propustite ni nove splavove - splav Bajka i splav Konzulat Waterfront.

Kafane

Ništa kao kafanski provod! U to ćete se uveriti ako posetite Bajku, Tarapanu, Onu moju i Staru pesmu. Kafana Bajka nalazi se u Kneza Višeslava. Napravila je mnoge današnje zvezde, a ovde ćete uvek čuti živu muziku. Kafana Tarapana se nalazi u Kneza Miloša. Sinonim je za pravi kafanski provod, čemu doprinosi i ambijent. Ovde nastupaju velike zvezde, a publika je uglavnom mlađih godina. Ona moja  je kafana u ulici Vojvode Šupljikca. Mesto je za savremene boeme. Sedam dana u nedelji ovde se slušaju pop i narodna muzika. Stara pesma je u Bulevaru Vojvode Mišića. Može d augosti 250 osoba, koji žele da čuju dobru svirku i poznate pevače.

Za one koji vole mirniji izlazak

Osim ovih opcija, u Beogradu možete da odaberete i neke od popularnih restorana, ako vam ovakav vid izlaska više prija. Favoriti su Hush Hush, Magaza, Impress i tri šešira. Za one koji vole da uživaju u dobroj kafi i prijatbom društvu, pre nego u noćnom provodu, tu su kafei i barovi. Posetite bar Baraka, Rob Roy, Martinez ili Santo domingo.

Koji god lokal da odaberete, sigurno je da neće pogrešiti. Već ste sigurno čuli da je Beograd grad koji ne spava, prestonica odličnog provoda, koji se ne zaboravlja. Uostalom, mnogi strani gosti upravo zbog ovoga dolaze u glavni grad, pa čak i samo na vikend!

Želimo vam odličan provod!

Foto: Pixabay / nastya_gepp