Kako da se obučete za doček 2025, a da budete u trendu?

Kako da se obučete za doček 2025, a da budete u trendu?

Nakon što smo predložili muškarcima kako da se obuku za doček 2025, a da budu u trendu, sada donosimo i predloge za dame! Svaka devojka koja prati modu, sigurno usmerava pogled ka Milanu i čuvenoj Nedelji mode u ovom gradu. Baš ovde objavljeni su modni trendovi za jesen-zimu 2024/2025.

Dakle, ako želite da vam Nova godina bude moderna i sa stilom, pronađite baš ovakve komade odeće!

Odeća sa  cvetnim motivima

Cvetne motive ranije smo povezivali isključivo sa prolećem i letom - periodom kada sve cveta, ali sada su se ruže, božuri i ljiljani preselili u hladnije mesece. Haljine, pantalone, kravate, kaiševi, kaputi i sakoi, ukrašeni najromantičnijim i najdelikatnijim dezenom obeležiće jesen i zimu 2024/25. 

Kožna odeća

Kožna odeća nastavlja da osvaja srca devojaka širom sveta. Nosiće se kao 'total look', ali će ajpopularnija biti kombinacija različitih tekstura. Na primer, izaberite kožni korset i stilizujte ga uz prozirnu suknju koja leprša na vetru, ili uparite kožne pantalone, svilenu bluzu i krznenu bundu.

Čipka 

Najmoderniji trend svakodnevno je  prozirna odeća. Ipak, milanski dizajneri u kolekcijama jesen-zima skreću pažnju ne samo na providne mrežaste tkanine, već i na čipku, vraćajući stil donjeg veša u modu.

Razgolitite ramena

Ovaj trend je došao iz devedesetih godina prošlog veka, kada je ceo svet bio opsednut stilom Dženifer Eniston, Kejt Mos, Alisie Silverston, Viktorije Bekam, koje su nosile majice i džempere spuštenih ramena. Gola ramena i istakne ključne kosti biće itekako trendi ove sezone!

Istaknite struk

Dizajneri ponovo idu ka ženstvenosti i eleganciji, nasuprot 'oversize' komadima. Neki se namerno fokusiraju na struk, predlažići krute korsete, široke kožne kaiševe ili pertle koje zatežu stomak. Međutim, vodite računa - ako isprobavate uski sako ili kaput, njihova dužina treba da pokriva bokove, rukavi treba dabudu dugi, a ramena istaknuta.

Nije na odmet istaći i da će popularna biti zelena boja i to u svim nijansama - od kaki do limete, pa tako i vintidž zelena. 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd će nesumljivo biti prestonica modernih stajlinga, pa ćemo sigurno imati priliku da vidimo i ove trendove iz Milana.

A.K.

Foto: Unsplash / Khaled Ghareeb