Kako izgleda doček Nove godine u baru Santo Domingo?

Kako izgleda doček Nove godine u baru Santo Domingo?

Santo Domingo je martini bar, koji je svoj naziv dobio po imenu prestonice Dominikanske republike, koja se nalazi na obali Karipskog mora. U prevodu na srpski znači "sveta nedelja". Nalazi se u srcu Vračara, na adresi Vojvode Šupljikca 31.

Vračar je jedan od najstarijih beogradskih toponima - javlja se još u predturskom periodu. Ovo je najmanja i najgušće naseljena beogradska opština. Zauzima površinu od 292 ha, na kojoj živi 69.680 stanovnika. Postoji nekoliko legendi o nastanku imena Vračar. Najstarija potiče iz 1521. kada je ovaj kraj dobio ime po junaku - neverniku čije je ime bilo Vračar, a koji je na tom mestu imao kolibu. Po drugoj, ime potiče od - vrapčijih polja, jer je mnogo ovih ptica bilo nastanjeno na teritoriji današnjeg Vračara. Vračar krasi Hram Svetog Save.

Ovde je svoje mesto našao i Santo Domingo. Ambijent i sveukupan izgled ovog mesta imaju za cilj da vam dočaraju posebnost i lepotu pomenute egzotične zemlje. Kako zbog jedinstvenog izgleda, tako i zbog fenomenalne atmosfere, klub Santo Domingo Bar postao je simbol dobrog provoda u našem glavnom gradu.

Ovde nastupaju pevači kao što su: Lukijan Ivanović, Miloš Trnić Trna, Biljana i Pedja, Đorđe Arsović Nesta, Bojan Marović, Dado Glišić i mnogi drugi.

Skladan odnos boja i elemenata koji čine enterijer kluba Santo Domingo zaslužni su za pozitivne utiske.

Ovo je pravi kutak i za gurmane. Za najzahtevnije ukuse, za dobre doručke, bogat ručak i laganu večeru. Preporuka za ručak je biftek taljata u džemu od luka, koja će ostaviti poseban utisak na vas. A posle dobrog i ukusnog ručka, prijaće vam i desert kao što je voćni tanjir mix gde možete pronaći mix osvežavajućih voćki.Pored toga možete da uživate u ostalim jelima od mesa, paste ali i neodoljivim poslasticama koje možete pronaći u bogatom jelovniku bara.

Uz sve to možete da dodate i čašu dobrog vina.

Bar Santo Domingo bavi se i iznajmljivanjem prostora za različite vrste vaših proslava, u privatne i poslovne svrhe, pa tako i kada je Nova godina. Idealan je za dečije rođendane, proslave rođenja deteta, proslave 18. rođendana i tako dalje. Po veoma pristupačnoj ceni, na raspolaganju je kompletna usluga keteringa hrane i pića iz šanka.

Santo Domingo Nova godina

Kada je u pitanju Santo Domingo Nova godina je dočekana na poseban način, odnosno iz dva dela.

Prvo je organizovan Santo Domingo matinee . U pitanju je bila luda zabava u sred dana, kao pravi način da se pripremite za najluđu novogodišnju noć. Žurka je počela u 13 sati i trajala je do 20 sati.

Nastupao je Smooth bend , bend iz Bačke Palanke koji postoji od 2016. godine. Od muzike na privatnim proslavama sviraju pop, rock, narodnu i izvornu muziku. Bend čini ukupno četiri člana, u pitanju je muški i ženski pevač, klavijatura, bubnjevi, gitara i perkusije.

Piće se naplaćivalo uz konobarsku uslugu. Hrana je bila po sistemu a la carte. Ulaz je bio besplatan, a rezervacije su bile obavezne.

Nakon matinea, organizovan je i noćni provod. Nastupali su Bilja i Peđa, a cena je bila 10 evra za ulaz. Rezervacije su imale drugačije cene. Visoko sedenje za pet osoba koštalo je 10.000 dinara, sedenje sa šest stolica 15.000 dinara, sedenje sa četiri stolice 10.000 dinara, dok se za komjuniti stolove plaćala samo karta, a piće i hrana po potrošnji.

A.K.