Klaberi će obožavati doček u klubu Komitet - evo i zašto!

Klaberi će obožavati doček u klubu Komitet - evo i zašto!

Ako ste klaber i volite provod u klubovima, onda ste zaljubljenici u osvetljenje, efekte, suvi led, dobro ozvučenje, bendoei ili di džejeve, separe. Gde god pogledate, đuska se i zabavlja. U klubu vas nepogrešivo očekuje dobar provod, kome se često priključuje i samo osoblje.

Sigurno se bili u klubu Komitet ili ste bar čuli za njega. Klub Komitet ćete pronaći u ulici u Karađorđeva 2-4, u Beton hali.

Beton hala je pravo kultno mesto Beograda, a istorija ovog dela grada seže do kraja tridesetih godina. Gradila se od 1936. do 1939. godine. Pozicionirana je na desnoj obali reke Save. Nekada je imala funkciju Carinskog magacinskog prostora, a danas se predstavlja kao moderna Skadarlija.

Arhitekta Beton hale je Aleksandar Rodić, koji je prvi imao viziju o novom kultnom mestu prestonice. Uspeo je da napravi konceptualno mesto, a zahvaljujući ovome je dobio i svoju prvu nagradu - Grand Prix na Bijenalu arhitekture upravo u Beogradu.

U Beton hali su danas smešteni restorani i kafei, koji rade "punom parom" i postaju sinonim ovog mesta. U ovom malom delu grada imate priliku da obiđete čitav svet u gastronomskoj ponudi.

Upravo na takvom mestu nalazi se i Komitet.

Klub Komitet

Otvoren je u leto 2018. godine, kada se grupa entuzijasta okupila sa idejom da svom voljenom gradu donesu nešto novo. Tako je nastao vrhunski lokal - spoj dobre muzike i zabave, uz pratnju fenomenalnog izbora hrane i pića.

Poučeni iskustvom i godinama rada u turizmu i ugostiteljstvu, vlasnici su želeli da donesu novu energiju, a to su učinili prvenstveno kvalitetom. Tako ćete ovde pronaći pažljivo odabrani meni, vrhunska pića, posebno vinsku kartu i koktel kartu. Kuhinja je pažljivo koncipirana, tako da može da zadovolji najzahtevnije ukuse.

Uz kvalitetan muzički odabir pop-rok izvođača u prestonici i regionu, Komitet ima cilj da svake godine bude inovativniji i bolji, kako bi predstavio svoj grad na pravi način. Tako je i kada je u pitanju docek Nove godine, samo još mnogo luđe i veselije, pa ako želite da se ranom zorom vratite umorni od toga koliko ste igrali i koliko ste se smejali, nemojte da se dvoumite!

Doček Nove godine u klubu Komitet

Kada je u pitanju klub Komitet Nova godina je dočekana uz Sedative bend.

Sedative bend je jedan od najmlađih bendova na domaćoj sceni. Muzičari su se okupili 12. oktobra 2012. godine na jugu Srbije, u Leskovcu. Bend čini šest članova: Ivan - pevač, Kristina - pevačica, Vukašin - klavijaturista, Nikola - bubnjar, Aleksandar - bas gitarista i Mladen - solo gitarista.

Ovaj bend je popularan i vrlo tražen kada su u pitanju svadbe i venčanja, ali i ostale privatne i korporativne proslave. Prepoznaćete ih po profesionalnosti na svojim nastupima, kao i po tome što je, gde god da sviraju, atmosfera uzavrela.

Do sada su objavili sedam pesama, a sarađuju sa Banetom Opačićem, Banetom Vasićem i drugima.

Cena karte za ovakav doček bila je 40 evra. Kao po običaju, rezervacije su se doplaćivale po grupnom sistemu i bile su različitih cena u zavisnosti od pozicije u lokalu, kao i komoditeta i ponude.

Ulaznica je važila za neograničenu konzumaciju domaćeg i stranog pića, dok su se samo premijum pića naplaćivala.

A.K.