Novogodišnja noć na splavu Tag

Novogodišnja noć na splavu Tag

Ako pripadate onima koji vole šetnje po Beogradu, alii provod kraj reke, onda vam je sigurno jedno od omiljenih mesta Savski kej. Nalazi se na Novom Beogradu, na levoj obali reke Save. Preciznije, proteže se od Bloka 70 A, preko Bloka 70, Bloka 44, do Bloka 45 u dužini od tri kilometra.

Sve do šezdesetih godina dvadesetog veka prostor oko ovog keja bio je nepristupačan. Mogla se videti samo gusta šuma u kojoj su se gnezdile močvarne ptice, a ovde su svoj dom našle i mnoge divlje životinje.

Sedamdesetih godina napravljen je sistem koji je omogućio izgradnju Savskog keja sa šetalištima celom dužinom, u kojima su učestvovali svi oni koji su se priključili radnim akcijama, kao i oni zaposleni u društvenim preduzećima.

Danas se ovde, osim šetališta, nalaze i staze za trčanje ili vožnju bicikla, kao i površine pod travom. Savršeno je emsto za rekreativce, pa su ovde i teretane na otvorenom.

Kao što smo poneuli, ovde se nalaze i mnogobrojni splavovi, a jedan od njih je i splav Tag , na kome se osim redovnog provoda organizuje i onaj kada je Nova godina.

Novogodišnja noć je ovde posebna, jer je dočekujete na reci. Iznad vas je nebo, oko vas zimska noć, prava defiinicija romantike i kao stvoren ambijent za ovakve duše. Ono što vas čeka unutar splava je neprocenjivo - provod za pamćenje i prepričavanje.

Doček Nove godine na splavu Tag

Kada je u pitanju splav Tag Nova godina je prošlog decembra protekla uz Inferno bend i DJ Markonija.

Cena je bila 32 evra. Plaćale su se i rezervacije mesta, a cene su se kretala od 30 evra do 500 evra, u zavisnosti od toga da li je u pitanju barski sto, visoko sedenje, mali separe, veliki separe ili VIP separe. Rezervacija je uključivala i različite flaše pića.

Hrana i piće su bili uključeni u cenu, odnosno ponuda je bila all inclusive.

O splavu Tag

Splav Tag je jedan od najpopularnijih klubova na vodi u prestonici, koji je zanimljiv po tome što se nalazi dva nivoa - na donjem je restoran, a gore kafić, pod vedrim nebom.

Tokom leta radi svake noći, a žurke su tematske i različite. Tako ovde posetioci mogu da čuju dance, house, RnB, ali i najbolju domaću muziku. Hitove puštaju di džejevi, kao što su Saxy Grove, Anubis Beatz, Phill Park, Mike Ride i Marchez, ali često nastupaju i bendovi.

Ovde možete da čujete i popularne pevače kao što su: Šako Polumenta, MC Stojan, Jala Brat i Buba Corelli, Anabela, Vuk Moa, Gazda Paja, OK bend i mnogi drugi.

Splav Tag posebnim čine i dodatne, specijalne ponude. Ovde možete da osetite kako je to biti VIP, odnosno veoma bitna osoba, kroz poseban paket. Jedna od pogodnosti je da može da vas čeka limuzina, koja će vas u velikom stilu zvezde dovesti do lokala.

Na splavu Tag možete da organizujete rođendan, devojačko ili momačko veče, posloovne proslave, kao i pomenuti doček Nove godine. Može da primi 400 osoba.

Osim noćnog provoda, Tag nudi i restoransku ponudu, pa upravo vode možete da popijete piće i da uživate u nekom od specijaliteta i tokom dana.

A.K.