Gde pevaju poznati za novu godinu 2021.

Gde pevaju poznati za novu godinu 2021.

 

Postavlja se čuveno pitanje, gde pevaju poznati za Novu godinu 2021?  U nastavku teksta saznajte gde pevaju poznati za Novu godinu 2021 i odaberite mesto za doček baš po vašem ukusu.

Na najbolji mogući način ćemo se potruditi da vam olakšamo da odaberete savršeno mesto za izlazak. Sigurni smo da će vam odabir biti težak, s obzirom da je ponuda jako velika, i iskreno, ne zna se koja je bolja. Za sva pitanja i nedoumice mi smo vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas na broj 062/111-22-33.

 

NASTUPI POZNATIH NOVA GODINA 2021

 

Svi željno iščekuju koji su to nastupi poznatih koji će nam ulepšati doček za Novu godinu 2021. U ovom tekstu saznaćete koji nas to nastupi poznatih očekuju za Novu godinu 2021. Veliki je broj nastupa, a u mi smo izabrali nekoliko, koji su prethodnih godina izazvali veliku pažnju i za koje iz iskustva znamo da će biti sjajni. 

Ukoliko želite da vidite kompletnu ponudu za doček nove godine, kliknite OVDE.

Rezervišite odmah na broj 062/111-22-33.

 

 

DJANI NOVA GODINA 2021

 djani docek 2021

 

Kao što znamo no Djani no party a tako je i za doček Nove godine 2021. Jedna od najvećih zvezda Balkana ove godine zabavljaće vas u Inter Hollywood Ledine I Garden Hill-u. Kao i uvek sa Djanijem je zagarantovana sjajna atmosfera, a sve to u jednom od najlepših i najvećih lokala u Beogradu. Zabavimo se uz sjajnu muziku, predivne pesme i ogromnu pozitivnu energiju koju naš Đani ima. Pravi gospodin, i veliki šarmer, sigurni smo da ne postoji srce koje on nije osvojio.

 

Što se tiče Inter Hollywood Ledine I Garden Hill-u kao što rekosmo reč je o jednom od najelitnijih prostora u gradu. Raspolaže ogromnim parking prostorom, dovoljno daleko od gradske gužve koja nas čeka u novogodišnjoj noći. Ukoliko želite da uživate u dočeku do ranih jutarnjih časova, ovo je pravo mesto za vas.

 

Hajde da ispratimo ovu ne baš tako sjajnu 2020.godinu uz našeg sjajnog Djanija, koji će sigurno doprineti da se provedete bolje nego ikad.

 

Rezervišite odmah na broj 062/111-22-33.

 

 

 

SASA MATIC NOVA GODINA 2021

 sasa matic docek 2021

 

Kao i prošle godine Saša Matić nastupaće u beogradskom Hotelu Hyatt. Kao što znamo doček u ovom hotelu je uvek bio ekskluzivan, a pogotovo kada vam peva jedan od najlepših glasova ovih prostora.

 

Sjajni Saša Matić poznat po neverovatnoj atmosferi, čije nas pesme uvek vesele, a njegov glas uvek oraspoloži.

 

Hotel Hyatt jedan je od najelitnijih hotela u Beogradu zbog čega svakako zaslužuje ogromnu pažnju. Reč je o jednoj od najvećih hala, ali sa izuzetno dobrim rasporedom. Tako da gde god se nalazili u hali, vaš pogled neće biti zaklonjen i sigurno ćete moći da uživate u kralju domaće muzike Saši Matiću.

 

Ne propustite ovaj sjajan doček i rezervišite vaše mesto još danas na broj 062/111-22-33.

 

 

ALEKSANDRA PRIJOVIC NOVA GODINA 2021

 

 

Predivna Aleksandra Prijović, prava mlada dama, ove godine će učiniti vaš docek savršenim u Hotelu Crowne Plaza. Još od 2010.godine, od kada smo saznali za ovu mladu pevačicu iz takmičenja za Zvezde granda, ista ne prestaje da nas oduševljava.

 

Kao i prethodne godine ovom predivnom dvoranom odjekivaće prelepi glas uz fantastične pesme po kojima je ova mlada pevačica poznata. Ukoliko ste ikada slušali ovu mladu zvezdu uživo, onda znate da je uz nju provod uvek savršen. Predivnog glasa, božanskog izgleda a uz to i savršeni hitovi koje svi vrlo dobro znamo.

 

Kada je pitanju Hotel Crowne Plaza Beograd, izdvojili bi da je reč o jednom od tri najeksluzivnija hotela u Beogradu. Ovaj hotel ocenjen je sa 5 zvezdica, poseduje sjajno I profesionalno osoblje kao i kuvare poznate po vrhunskim internacionalnim specijalitetima. Na savršenoj lokaciji, u blizini Brankovog mosta, na samom početku Novog Beograda, lako za pronalaženje. Takođe, ovaj hotel poseduje i parking, tako da o toj brizi nećete morati da razmišljate.

 

Ne propustite priliku da vaše mesto rezervišete još danas na broj 062/111-22-33.

 

 

SEKA ALEKSIC NOVA GODINA 2021

 seka aleksic docek 2021

 

Još jedna od naših najvećih zvezda, Seka Aleksić, nastupaće u Hotelu Holiday Inn Beograd. Kao što znamo Seka uvek napravi predivnu atmosferu i svi koji su bili nekada na njenom nastupu uvek se vrlo rado vraćaju.

 

Dakle, u sklopu kompanije BelExpo centar nalazi se Hotel Holiday Inn Beograd, koji predstavlja jedno od najekluzivnijih mesta u Beogradu. Sjajno za izlazak, poznato po vrhusnkoj atmosferi, pogodno je kako za vas iz Beograda, tako I za one koji nam dolaze iz inostranstva. Ono što najviše karakteriše ovo mesto, jeste da je poznato po audio i vizuelnoj opremi.

 

Još kada uz sve to ovu dvoranu upotpuni zvezda kao što je Seka Aleksić, provod je sigurno zagarantovan. Možemo slobodno reći da smo se malo uželeli Seke, s obzirom da ove godine nismo imali prilike puno da je viđamo. Baš zato smo sigurni da će ovo biti jedan od najboljih dočeka, jer znamo i da se ona uželela svoje publike.

 

Sa Sekom Aleksić je provod uvek zagarantovan! Provedite se uz njene fantastične pesme koje nas nikada ne ostavljaju ravnodušnim. Sigurno jedno od najboljih mesta za proslavu Nove 2021. godine.

 

Rezervišite odmah na broj 062/111-22-33.

 

 

PEDJA MEDENICA I RADA MANOJLOVIC NOVA GODINA 2021

 pedja medenica docek 2021

 

Sjajna kombinacija, predivna i harizmatična Rada Manojlović i Peđa Medenica kralj klubova i splavova, ove godine na splavu Kopernikus 610. Imaćete priliku da uživate u sjajnim pesmama ovih izvođača na jednom od najvećih I najlepših beogradskih splavova.

 

Splav Kopernikus 610 nalazi se na reci Savi između Brankovog mosta i muzeja Savremene umetnosti. Budite I vi deo jedne od najboljih atmosfera u gradu. Ovaj splav raspolaže sa čak 1000 sedećih mesta, i koje god da odabere nećete se pokajati. Sva mesta su savršeno raspoređena tako da ništa ne zaklanja vaš pogled, a kvalitet ozvučenja vam neće uskratiti niti jedan delić atmosfere. Naravno za sve ostalo zaduženi su Rada I Peđa, a u njih kao po običaju ne sumnjamo.

 

Sigurni smo da ćete uživati u dočeku na splavu Kopernikus 610 i ukoliko želite da rezervišete vaše mesto sada to možete učiniti na broj 062/111-22-33.

 

 

NATASA BEKVALAC NOVA GODINA 2021

 natasa bekvalac docek 2021

 

Naša mala plava, novosadska barbika Nataša Bekvalac, ove godine pevaće za doček u klubu Kasina. U samom srcu Beograda u jednom od najpopularnijih klubova, koji je uvek poznat po odličnim žurkama, i ovaj put očekujemo sjajnu atmosferu.

 

Šta uopšte reći o ovakvoj zvezdi? Ženska srca osvojila je svojim pesmama, a muška srca… Pa bogami i pesmama i svojim prelepim izgledom. Što je starija, to bolje i izgleda i peva a naravno I pravi bolju atmosferu.

 

Klub Kasina nalazi se u samom centru Beograda, na Terazijama, tako da u kome god kraju grada da se nalazite, lako ćete se vratiti kući. Ukoliko dolazite iz inostranstva da Novu godinu proslavite baš u Klubu Kasina, sigurni smo da ćete ga lako pronaći. A naravno I da ćete se fenomenalno provesti.

 

Dočekajte Novu 2021.godinu sa jednom od naših najvećih zvezda, poznatoj po pravljenju neverovatne atmosfere. Provedite se kao nikada do sada. Ne propustite priliku da ispratite ovu ne baš tako sjajnu godinu, na najuzbudljivi način.

 

 

Rezervišite odmah na broj 062/111-22-33.

 

 

SLOBA RADANOVIC I KATARINA GRUJIC NOVA GODINA 2021

 sloba radanovic docek 2021

 

Fantastičan spoj, Sloba Radanović i Katarina Grujić u Stadion hall-u Beograd. Fantastično mesto uz sjajne izvođače. Miljenici pre svega mlađe populacije, koji su sigurno osvojili sva srca naše omladine. Uz njihove sjajne pesme imaćete priliku da uživate do ranih jutarnjih časova na jednom od najboljih dočeka ikada!

 

Sjajna atmosfera i provod su vam zagarantovani! Stadion hall nalazi se u sklopu Shopping centra Stadion Voždovac i deo je grupacije svečanih sala Stadion event centra.

 

Ono što najviše karakteriše ovo mesto jeste parking prostor od čak 1500 mesta za vozila! Neverovatno! Ne morate da razmišljate o parking, a svi znamo koliko je to problem u ovom gradu. Tako da ukoliko se odlučite baš za ovo mesto, uz neverovatnu atmosferu, bićete pošteđeni razmišljanja o parkingu.

 

Rezervišite odmah na broj 062/111-22-33.

 

 

SLADJA ALLEGRO NOVA GODINA 2021

 

 

Otkrićemo vam jednu malu tajnu, za koju još niko ne zna. Neke gradske ptičice su nam javile da će Sladja Allegro ove godine nastupati u hotelu Metropol. Svakako jedna od naših miljenica poznata po sjajnim pesmama i još sjajnijoj atmosferi za koju joj se ovom prilikom zahvaljujemo. Nadamo se da će se ova informacija obistiniti, i da će Slađa kao I uvek napraviti fantastičnu atmosferu u divnom ambijentu Hotela Metropol.

 

Što se tiče samog Hotela Metropol, znamo da je reč o jednom od najelitnijih hotela u Beogradu. Iza ovog hotela stoji hiljade predivnih proslava, venčanja, matura, rođendana  i naravno dočeka. U centru grada, tačnije u beogradskom parku Tašmajdan (ili kako ga mi koji smo odrasli u tom kraju zovemo Mali Taš). Što se tiče parkiranja, bez brige, jer u sklopu ovog hotela nalazi se i parking prostor, kako spoljašni, tako i podzemni.

 

Ukoliko želite da ispratite staru i dočekate Novu 2021.godinu na jednom od najsvečanijih mesta za sve informacije tu smo vam na raspolaganju.

 

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na broj telefona 062/111-22-33.