Klub Komitet otvora vrata nove sezone

Klub Komitet otvora vrata nove sezone

Klub Komitet u Beton hali otvora vrata nove sezone. Ljubitelji dobre muzike, pripremite se!

Četvrtak, 28. septembar je prilika da se družimo i sjajno provedemo uz neodoljive zvuke Magla benda. No, to je tek uvod u muzički vikend koji sledi. Beso de Loco band je spreman za žestok ritam i petak, 29. septembar, dok će u subotu, 30. septembra, Mladen Zečević i Fank off band podići atmosferu do usijanja.

Zamislite mesto gde ritam grada odjekuje među zidovima, svetla stvaraju magičnu atmosferu, a energija je zarazna. To je klub Komitet, vaša urbana oaza u srcu Beograda. Kroz godine postajanja i posvećenog rada, Komitet je postao više od mesta za izlazak – postao je deo beogradske kulture i lifestyle-a.

 

 

Nema sumnje da je klub Komitet postao i središte muzičkog života prestonice, gde se tradicija susreće sa savremenim zvukom, negujući najlepše narodne i pop zvuke. Sa posebnom pažnjom i naglaskom na muziku uživo i gostovanja najpopularnijih izvođača, Komitet nas je navikao da na njegovoj bini stoje vrhunski umetnici, raskošnog talenta za muziku i pravljenje žestoke atmosfere.

S obzirom na prethodne sezone i imena kao što su: White city band, Vlada Grujić, Ultrazvuk band, Hilton band, Sedative bend, OK band, Lexington band , Sedativ band , Amadeus band , Milan Ankić, Bojan Marovića, Alter ego band , Magla band, Beso de Loco, Dado Glišić i mnogi drugi, možemo reći da ovaj klub zaista postavlja visoke standarde.

Ne propustite novu sezonu u klubu Komitet i noći koje će vas inspirisati, pokrenuti i, pre svega, odlično zabaviti.

 

KOMITET BETON HALA

 

 

Kmitet Beton hala se može opisati kao mesto gde urbana elegancija susreće glamur u savršenom skladu. Od trenutka kada su se njegova vrata prvi put otvorila, u leto 2018. godine, postao je pravo osveženje na sceni noćnog života Beograda, nudeći posetiocima ne samo vrhunske muzičke nastupe, već i pravi gastronomski užitak i raznovrsna pića, servirana sa stilom i istinskim profesionalizmom.

Zašto Beograđani i turisti podjednako obožavaju Komitet? Možda su to atraktivne cene, besprekorna usluga ili možda jedinstveni luksuzni detalji koji ovaj prostor izdvajaju iz mase. A možda je tajna u sjajnom društvu, u neodoljivim koktelima ili jednostavno u kvalitetnom provodu koji se ovde nudi.

 

 

Komitet nije samo mesto za izlazak – on je više od toga. To je mesto gde se pričaju priče, gde se kreiraju nezaboravni trenuci, gde se slavi život uz nastupe elitnih izvođača. Kada govorimo o velikim događajima, kao što je doček Nove godine, budite sigurni da Komitet Nova godina stoji na vrhu liste mesta na kojima biste u novogodišnjoj noži želeli biti.

Ukoliko tražite definiciju savršene noći, potražite je u klubu Komitet Beton hala. Jer, Komitet nije samo klub, on je doživljaj . Simbol je modernog izlaska sa svetskim šmekom. Da li ste spremni da otkrijete zašto?