Koliko dana je ostalo do dočeka?

Koliko dana je ostalo do dočeka?

Da li spadate u onu grupu ljudi koja više voli zimu od leta? Ako je tako, onda ste sigurno i u onoj grupaciji kojoj je Nova godina jedan od omiljenih praznika. Volite taj duh, ukrasne kugle, svetla, novogodišnja drvca. Sigurno vam odmah padne na pamet miris cimeta i čaja, kuvanog vina, skijanje, ali i odličan provod na sam dan kada se opraštamo od stare godine i dočekujemo novu.

A da li znate koliko je dana ostalo do dočeka?

Koliko dana je ostalo do dočeka?

Odgovor je, od danas, 2. avgusta tačno četiri meseca i 29 dana. Ako govorimo sasvim u danima - onda je to 151 dan. Ukoliko vas zanima koliko je nedelja ostalo, odgovor je 21,6, a najlakše je reći u mesecima - pet meseci.

Novu 2024. godinu ćemo čekati u noći nedelje na ponedeljak. To znači da nas na početku nedelje očekuje repriza, pa možemo da očekujemo i da će nam cela nedelja, ali i godina, biti vesele i u dobrom raspoloženju.

Takođe, to znači da će oni koji zaista vole da se dobro provode moći to da čine od petka do ponedeljka. Dakle, četiri dana žurki, od zagrevanja, preko dočeka, do reprize. Ne sumnjamo i da će se lokali potruditi da usijaju atmosferu, tako da će se docek 2024. sigurno pamtiti!

Doček Nove godine Beograd

Kada je u pitanju docek Nove godine Beograd će se sigurno potruditi da i 2024. godinu dočeka svako po svojoj želji. U ponudi će biti spektakularan provod na otvorenom, kao i do sada. Pretpostvaljamo da će nastupati neke od najvećih zvezda koje su posebno prijemčive mlađoj populaciji.

Biće tu i provoda u kafanama za one koji vole opuštenu, domaćinsku atmosferu, ali i u restoranima za one koji žele nešto drugačiju uslugu, sa bogatom večerom. Splavovi i klubovi privući će sve one koji vole da đuskaju uz dobro piće, a u hotelima i svečanim salama biće organizovani gala provodi.

A.K.

Foto: Unsplash / Kelly Sikkema