Uroš Živković i Sladja Allegro za reprizu dočeka u Pjević Event Centru

Uroš Živković i Sladja Allegro za reprizu dočeka u Pjević Event Centru

Dok je za mnoge Nova godina samo misaona imenica trenutno, oni koji od ovog datuma prave pravi spektakl već vredno rade. Tako se šuška da će Pjević Event Centar na Zlatiboru imati jednu od najboljih repriza Nove godine!

Naime, ovde bi trebalo da zapevaju dva fantastična izvođača - Uroš Živković i Slađa Allegro!

Uroš je muzičku karijeru započeo kao vrlo mlad, a talenat mu je doneo veliku popularnost. Poznat je po odličnim izvođenjima "pravih narodnjaka", ali i duetima sa popularnim koleginicama. Najavljuje i nešto novo.

- Ako Bog da, sledeće godine da izdam album. Sada je trenutak kada treba nešto veće u karijeri da uradim - rekao je pevač u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Uz njega će nastupiti Slađa Alegro, jedan od najboljih ženskih vokala na sceni. Svoje obožavaoce ovog leta obradovala je novom pesmom - "Kraljica kafane". Kako je navela, ova pesma opisuje nju, ali ne zbog naziva već zbog odnosa koji ima prema muzici. Šaran potpisuje tekst, kao i spot, a Daniel Ganev kompoziciju. On je takođe radio i produkciju vokala.

- Jako sam srećna i opet smo dali sve od sebe, prvo da se dobro zabavimo tokom cele realizacije, a onda da ljudima koji vole našu muziku damo još jednu dobru pesmu za provod i kafanu - navela je pevačica.

 

 

Event Centar Pjević repriza dočeka

Prošle godine repriza u Pjević centru bila je kao docek Nove godine u Beogradu.  To znači - fantastična i tražena!  Ovde su nastupali Sloba Radanović i Tanja Savić.

U ponudi su bila banket sedenja, sa uključenom večerom u ceni karte, dok se piće plaća po utrošku. Barski stolovi su bili bez hrane, a piće se takođe plaćalo po utrošku. Barski stolovi su koštali 30€, a postojale su i određene cene po zonama - nova bronzana zona - 50€, bronzana zona - 60€, srebrna zona - 70€ i zlatna zona - 80€.

Ne sumnjamo da će ovaj odličan prostor za proslave pripremiti nešto slično i ove godine.

A.K.

Foto: Facebook