Klub Up n Down Docek Nove godine

Klub Up n Down Docek Nove godine

Novo mesto Klub Up n Down Docek Nove godine predstaviće pravo osveženje ljubiteljima izlazaka a doček Nove godine ovde biće prava senzacija. Sa sigurnošću tvrdimo da će ovo biti jedan od najtraženijih dočeka kao i da će se veče još dugo prepričavati.

 

Klub Up n Down Docek Nove godine

 

Kako su organizatori ljudi koji imaju dugi niz godina iskustva iza sebe, sigurni smo da znaju šta rade i da će se potruditi da svaki gost posebno uživa tokom cele večeri. Klub Up and Down prirediće vam nezaboravan doček Nove godine i vrhunsku uslugu tokom cele večeri.

U ponudi će biti hrana i najkvalitetnija pića koja će se točiti tokom cele večeri. Pored toga, ono najvažnije, atmosfera će sigurno biti na samom vrhuncu. Goste će zabavljati muzika uživo, a kada saznate kod nastupa za najluđu noć, bićete oduševljeni.

Moderan ambijent i odličan novogodišnji party prava su kombinacija za veče kakvo priželjkujete. Ono što je najvažnije u Novoj godini, jeste maksimalno pozitivna atmosfera i zaista dobra zabava, a to ćete doživeti upravo u klubu Up and Down.

Rezervišite vašu kartu na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)