Koju muziku voli vaš horoskopski znak?

Koju muziku voli vaš horoskopski znak?

Verovali u horoskop ili ne, uvek je zanimljivo pročitati neki interesantan podataka u vezi sa našim znakom, ili znakom osobe koja nam je draga. S obzirom na to da zvezde mnogo toga otkrivaju o nama, logično je da se to odnosi i na muzički ukus. Koliko su u pravu?

Ovan

Prvi znak horoskopa obožava klasičnu muziku i u njoj nalazi inspiraciju. Omiljeni su mu Vagner i Mocart, ali ne beži ni od jačeg, modernijeg zvuka. Tako će se opredeliti za kultnu grupu Sex pistols ili Coldplay. Tu je i tehno. Međutim, kada pominjemo kafane Beograd, Novi Sad, Niš i druga mesta sa ovakvim provodm su odlična opcija za ovaj znak, koji je u stanju da lumpuje do jutra. 

Bik

Drugi znak po redu voli pop i rok, a naročito stariji zvuk, kao što su Bitlsi ili Rolingstonsi. Preferira i muziku iz filmova, posebno onih avanturističkih ili naučno-fantastičnih. Kada je reč o klasici odabraće Bramsa i Čajkovskog. Voli i etno muziku, trubače, sevdalinke. Voli muzičare oko stola i narulivanje pesama. 

Blizanac

Blizanac će se rado opredeliti za ljubavne pesme, kao što su one Frenka Sinatre ili grupe Aba. Obožavaju i pop i RnB koji je izvodi Majkl Džekson, a uživaće i u muzici iz mjuzikla. Prija im i rejv, haus ili tehno. Kada govorimo o klasičnim delima, biraju ona Vganera, Šumana, Glinke. 

Rak

Rak je sam po sebi romantičan, pa bira i takvu muziku. Na njegovom omiljenom repertoaru naći će se Selin Dion i Vitni Hjuston. Uz muziku voli da razmišlja o prošlosti. Uz to se slažu i evergrin kompozicije, kao i izvorna narodna muzika, a posebno tonovi violine.

Lav 

Dramatični Lav voli upravo ovakve ritmove. Biraće Vagnera, Betovena, Rahmanjinova, a kada je reč o novijem zvuku, neće zaobići Black Sabath, niti Pink Floyd. Voli da đuska celu noć, pa mu prija i tehno.

Devica

Ovaj znak voli muziku koja umiruje. Ako govorimo o klasici, to su Vivaldi i Mocart. Obožava zvuk violine, a svakako i flaute. Rado proučava i istoriju muzike, kako bi u njoj potpuno uživala. Devica uz muziku tamburaša podiže atmosferu i onda kada ona splasne. Može da zaigra čak i na šanku!

Vaga

Vaga će rado poslušati Štarusa, Šuberta i Mendelsona. Oborićete je sa nogu ukoliko joj posvetite neku pesmu Frenka Sinatre ili Barbare Strejsend. Ipak, ovom znaku prija i kantri muzika, kao i Nik Kejv. Čim dođe kući, uključuje muziku, a prijaju joj i pop balade. Kada je provod u pitanju, splavovi su mesto za ovaj znak. Vagu povedite na splav Bajka

Škorpija

Osmom znaku horoskopa prija klasika Satija i Bartoka, a posebno džez. Ukoliko planirate doček nove godine restoran sa sastavom koji svira ovu muziku biće pun pogodak. Naravno, strastvenost ovog znaka dolazi do punog izražaja u boemskoj atmosferi.

Strelac

Ako neko voli filmsku muziku to je strelac! Rado će poslušati i izvođenje Leonarda Koena i Džonija Mičela. Ovaj znak voli zvuk bubnjeva, kao i ritam Dalekog istoka ili plemena iz Afrike. Ako bira kafansku muziku, bira onu u restoranu koji je popularan.

Jarac

Deseti znak uživa u oprei i džezu. Brajan Feri i Tom Vejst omiljeni su pevači. Naravno, pesme koje Jarac bira moraju da nose pouku, ne toliko ljubavnu, koliko društvenu. Opustiće se i u kafai, ako je muzika prava, kao i vino. 

Vodolija

Vodolija voli kada se u kompoziciji čuje više ritmova. Džez, elektronska i akustična muzika u lepom sklopu prijaće ovom znaku. Od izvođača se posebno ističe Dejvid Bouvi. Uživa i u vizanstijskoj muzici, kao i u zvuku gitare. Međutim, diskoteke, splavovi i klubovi mesta su na kojima predstavnici ovog znaka često osvanu. Povedite ovaj znak na splav Konzulat Waterfront

Ribe

Ribe strastveno uživaju slušajući Baha, Verdija, Pučinija, Šopena. Vole srednjevekovnu muziku, kao i onu različitih kultura. Džudi Garland je njihov favorit. Obožavaju i balet. 

Foto: Pixabay / FirmBee