Nova godina u hotelu Hajat

Nova godina u hotelu Hajat

 

Nova godina u hotelu Hajat biće jedan od najglamuroznijih dočeka u Beogradu. Kao jedan od najelitnijih hotela, prirediće pravi spektakl i veče koje nikada nećete zaboraviti. Ako želite da uživate u glamuru i komforu, hotel Hyatt je idealno mesto za vas u novogodišnjoj noći.

 Nova godina u hotelu Hajat

 

NOVA GODINA U HOTELU HYATT 2021

 

Nova godina u hotelu Hyatt 2021 biće kao i svake godine, jedan do najtraženijih dočeka kako zbog ponude, tako i zbog raskošnog enterijera i odličnog muzičkog odabira. Predhodne godine goste je zabavljala mega zvezda Jelena Karleuša i kao i uvek, napravila spektakularan nastup o kojem se danima pričalo.

Ovog puta, u novogodišnjoj noći pevaće sjajni Saša Matić koji će vas raspametiti svojim hitovima koji će se pevati na sav glas i prirediće vam nezaboravne trenutke. Sigurni smo da će ovo biti sjajno veče prepuno pozitivne energije i magičnih trenutaka kao i da ćete uživati u dočeku baš onako kako ste zamišljali.

Ako želite da prisustvujete spektakularnom dočeku Nove godine u hotelu Hyatt, rezervišite vaše karte na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.