Ovako su se Francuskinje oblačile za doček - Iskoristite i za druge prilike!

Ovako su se Francuskinje oblačile za doček - Iskoristite i za druge prilike!

Svima je jasno da je Francuska jedna od zemalja u kojoj je moda veoma bitna. Čak su doneli i zakon protiv 'brze mode'. Naime,  uveli su niz mera koje će jeftinu brzu modu, a posebno onu koju proizvode kineski masovni proizvođači, činiti manje privlačnim kupcima. To su uradili, jer  je tržište preplavila jeftina odeća iz uvoza, a nekoliko domaćih marki proglasilo je bankrot. Kako se piše,  u pitanju su i ekološki razlozi. Tako su u problemu Sheina, Zara i H&M.

Kako god, njihove devojke i žene imaju stila, bilo da nose jeftinu ili skupu odeću, a to su pokazale i kada je bila Nova godina

Donosimo vam nekoliko odabranih stajlinga, koje svakako možete iskoristiti i za druge prilike, pa tako i kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu.

Haljina sa perjem

Ekstravagancija, teatralan izgled, ekscentričnost, glamur, romantika, provokacija - to ćete sve postići ukoliko se odlučite za haljinu sa perjem. Može da bude uz telo, široka, na jedno rame, u bojama. Takođe, perje može da bude u gornjem ili donjem delu. Igrajte se!

Klasična crna haljina

Klasična crna haljina, ili mala crna haljina, oduvek je obavezan komad u ormaru svake žene. Ona je prigodna za različite povode, a za doček ili izlazak je uvek možete oplemeniti nekim izraženijim detaljima, kao što su minđuše ili cipele. 

Šljokičasti top i crne panatalone

Ovo je kombinacija za devojke koje vole da se osećaju udobno, ali i koje su pobornice balansa. Top koji svetluca pravo je osveženje uz klasičnu boju pantalona. Ovakav izgled svakako poziva na zabavu, pa to i uradite - zabavite se!

Plišano odelo

Odela mogu da izgledaju izuzetno ženstveno, a pomoći će vam da ostavite fenomenalan utisak. Važno je samo da odaberete ono pravo za sebe. Zbog toga odaberite pravi kroj. Kada je reč o plišu, sigurno ćete biti primećeni, ali i ono što je bitno - biće vam udobno!

Crna rolka i kožna mini suknja

Ovo je provokativna kombinacija, koja je namenjena devojkama koje žele da pokažu svoje telo, ali na pravi način. Zatvoren gornji deo i kratka suknja, jedno je od osnovnih pravila mode. Kombinujte sa obućom koja vam najbolje stoji u odnosu na vašu visinu.

A.K.

Foto: Unsplash / Anastasiya Badun