Ponuda za Novu godinu u kafani koja se ne odbija

Ponuda za Novu godinu u kafani koja se ne odbija

Novogodišnja euforija predstavlja najlepši period u godini kada smo svi raspoloženi ali i malo nervozni jer nismo još uvek pronašli idealno mesto za doček Nove godine . Ponuda za Novu godinu u kafani koja se ne odbija jesu upravo ove kafane o kojima ćete u daljem tekstu saznati nešto više. Posetite ih i procenite zbog čega su toliko posebne.

 

NOVA GODINA KAFANE

Nova godina u kafani predstavlja potpuno drugačiji koncept I proslavu na malo drugačiji način. Ukoliko ste ljubitelji boemskih noći I kariranih stolnjaka, ovo su kafane sa dušom koje će vam priušititi najlepše jutro koje ćete dugo pamtiti.

 

KAFANA BAJKA

Kafana Bajka nalazi se u srcu Košutnjaka I sama lokacija čini se idealnom za Novu godinu. Svake godine kafana Bajka trudi se da priredi dinamičan doček uz pristupačnu ponudu što im svakako uspeva, I već godinama unazad ovo je jedan od najtraženijih dočeka. Kafana Bajka poseduje veoma prijatan kafanski ambijent koji je odličan za proslavu Nove godine ali je svakako muzički odbair presudio kod većine koji su bili u potrazi sa specijalnim dočekom. Dušan Kostrešević I Milica Nešković svojim sjajnim vokalima napravili su pravi spektakl u kafani Bajka.

 

KAFANA ONA MOJA

Kafana Ona moja je lider dobrog provoda I pravih kafanskih večeri. Svake godine ovo je jedan od najtraženijih dočeka zahvaljujući odličnoj atmosferi koja vlada ovde. Ovo je kafana koja okuplja sve generacije koje uživaju u provodu I pozitivnoj energiji, posebno kada je Nova godina u pitanju. Martin Ajdarević I Vesna Račić učinili su ovaj doček spektakularnim I jedinstvenim. Pevali su najveće hitove sve do zore I preneli svu svoju pozitivnu energiju na goste. Kafana Ona će vas oduševiti ove godine sa ponudom za Novu godinu kojoj sigurno nećete moći da odolite.

 

KAFANA DRUGA KUĆA

Kafana Druga kuća nalazi se u samom centru grada I predstavlja jednu od najlepših modernijih kafana u Beogradu. Predhodne godine priredila je zaista fantastičan doček koji je bio I te kako tražen zahvaljujući pevačkom spoju Nenadu Nikoliču I Dragani Verešan koji su se zaista potrudili da ulepšaju svakom gostu ovo jedinstveno veče. Piće se služilo tokom cele noći a veliki hitovi pevali su se na sav glas. Na licima gostiju moglo se videte dobro raspoloženje I želja za dobrim provodom. Kafana Druga kuća I ove godine priprema nešto zaista specijalno zato ne propustite najbolji kafanski doček u gradu.

 

Ako želite među prvima kakva će biti ponuda za sledeći doček Nove godine prastite naš sajt ili saznajte sve informacije pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.