Provedite se za docek Nove godine u Beogradu na ovim splavovima

Provedite se za docek Nove godine u Beogradu na ovim splavovima

Leto je u punom jeku, a Beogradom caruje provod na splavovima. Razlog je jednostavan - žurka kraj reke je uzbudljiva i privlačna, jer se vrele noći najlakše preguraju na talasima reka.

U našoj prestonici možete da birate provod na čak dve reke - na Dunavu i Savi, ali i tamo gde se spajaju - na Ušću.

Osim što je ovo mesto za izlazak Beograđana, na splavovima ćete pronaći i turiste, a posebno strance. Ovde gostuju naše najveće zvezde, ali isto tako idu i u provod. Na splavovima možete da đuskate uz različite ritmove - od RnB-ja, narodnjaka, do elektronske muzike.

Kada je u pitanju docek Nove godine Beograd podrazumeva da je baš ovde savršen provod! Važno je samo da odaberete splav koji radi zimi.

Donosimo vam spisak gde možete da se provedete kada je Nova godina

Splav Pristan - Splav/klub Pristan je svojim modernim izgledom i jedinstvenim programom brzo dobio epitet jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu. Pristan je noćni klub koji se zbog svoje autentičnosti drastično razlikuje od ostalih noćnih klubova širom Srbije.  Ovde su prošlog 31. decembra za žurku bili zaduženi Dj Alex K i Dj Dioz.

Splav Sindikat - Ukoliko želite da osetite pravu atmosferu beogradskog klabinga i za doček Nove godine, onda doček na splavu Sindikat može da bude pravi izbor za vas. Liba bend i Anja Glušica bili su zaduženi za pozitivnu energiju u novogodišnjoj noći i nezaboravan provod!

Konzulat Waterfront -  Uvek je dobar predlog da dočekate Novu godinu na ovom jedinstvenom splavu koji ima prelep pogled na Kalemegdansku tvrđavu, na ušće reke Save u Dunav i na Stari grad! U novogodišnjoj večeri prošlog decembra goste je zabavljao  sjajni Alter ego bend!

Splav Cotier - Splav Cotier jedan je od nanovijih i najekskluzivnijih splavova u Beogradu, a za docek je priredio posetiocima ipravi muzički spektakl uz Mariju Mikić.

Splav Restoran Amsterdam - Uživajte na reci u prelepom pogledu, vrhunskoj novogodišnjoj ponudi i prelepom ambijentu restorana Amsterdam koji će vas oduševiti. Profesionalno osoblje učiniće da ovaj doček provedete maskimalno prepušteni atmosferi. Prošle godine za provod je bio zadužen Do daske bend.

Odaberite i sledeće: splav kafana Uzbuna, splav Move, splav Godo, splav River, splav Kartel ili splav Money.

 

A.K.

Foto: Pixabay / NoName_13