Rarting Tarom koji budi sva čula

Rarting Tarom koji budi sva čula

Iskusite rafting Tarom koji budi sva čula i uživajte u osećajima koji će vas obuzeti tokom ove nesvakidašnje zabave. Rafting Tarom je specijalna prilika da nezaboravan vikend ili uzbudljivu radnu nedelju koju ćete osvežiti avanturom rafting Tarom. Upoznajte sve lepote prirode koja okružuje Taru i iskusite avanturu koja još nikoga nije ostavila ravnodušnim. Rafting Tarom postao je jedna od najpopularnijih aktivnosti na vodi koja budi visok nivo adrenalina i pruža poseban osećaj slobode.

Ako želite rafting Tarom koji budi sva čula, upoznajte autentično mesto, kamp Rajska rijeka gde će vaša rafting avantura biti zaista posebno iskustvo. Doživićete naodoljive trenutke jer vam je kamp Rajska rijeka pripremio mnoštvo iznenađenja.

 

 

RAFTING TARA

 

Rarting Tarom koji budi sva čula

 

Svi dobro znamo da priroda pozitivno utiče na naš um i telo, zato odaberite rafting Tara i se opustite u prirodnom ambijentu koji nudi kamp Rajska rijeka  koji vam pruža potpuni mir za kojim svi žudimo. Neka rafting Tara avantura bude nezaboravna i uzbudljiva uz dobar kamp i vaše najdraže prijatelje sa kojima ćete iskusiti ovako nešto.

Rafting Tara je sjajna prilika za beg od realnosti i svakodnevnih obaveza, gde uz dobar kamp imate mogućnost da zaboravite na posao i uživate kako u zabavi, tako i u miru i tišini koja u prirodi ima zaista posebnu čar.

Rafting Tarom, iako spada u ekstremnije sportove, slobodno možemo reći da ćete potpuno uživati i doživeti prave hedonističke trenutke. U zavisnosti od perioda godine zavisi i brzina reke Tare, u proleće je reka najbrža, dok je tokom leta reka nešto mirnija i pogodna za sve avanturiste.

 

 Rarting Tarom koji budi sva čula

 

Rajska rijeka kamp je mesto gde rafting Tarom zabava počinje čim stignete u kamp zato se dobro pripremite za sve ono što sledi. Mir i tišina je ono što čini ovaj kamp drugačijim u odnosu na druge kampove, zato vam garantujemo autentično i vrlo prijatno isksutvo.

Očekuje vas prava domačinska hrana, dobra zabava, a za rafting Tara avanturu dobićete kompletnu opremu za rafting koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kao i prsluk za spasavanje i kacigu.

Uživaćete u svakoj sekundi ove avanture koja oslobađa vaše telo i um i čini da se osećate zaista posebno, zato odaberite rafting Tarom koji budi sva čula i doživite nesvakidašnje trenutke koje ćete zauvek pamtiti. Obezbedite sebi avanturu rafting Tarom i uživajte u pogodnostima koje vam najlepši kamp Rajska rijeka nudi.

Sve informacije o kampu i raspoloživosti možete dobiti putem broja +387 66 930 940 ili nam pišite putem mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.