Doček Nove godine u Beogradu

Doček Nove godine u Beogradu

Odavno je poznato koliko je doček Nove godine u Beogradu posebna prilika za proslavu novogodišnje noći, zbog čega sve više stranaca dolazi u našu glavnu prestonicu kako bi doživeli ovaj spektakularan i autentičan provod. Doček Nove godine je prilika da izađemo, okupimo ekipu i zaista se dobro provedemo, a Nova godina Beograd nudi zaista atraktivne ponude gde vas očekuje sjajan provod. Tu spadaju splavovi, restorani i hoteli i kafane koji su najčešći odabir za novogodišnje veče u Beogradu.

Pre samog planiranja novogodišnje večeri, važno je odabrati mesto gde ćete dočekati ponoć sa vašim najdražima. Da biste pronašli pravo mesto po vašem ukusu, mi smo tu da vam predstavimo neka mesta koja organizuju svake godine doček Nove godine gde vas očekuje pravi novogodišnji spektakl.

 

DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU 2023

 

Doček Nove godine u Beogradu

 

 

Doček Nove godine u Beogradu 2023 već sada, čini se, biće najtražiniji grad za proslavu o kakvoj ste maštali. Oni koji su bili u prilici da iskuse ovakav doček, sigurno će vam reći da je u pitanju ekskluzivan doček Nove godine gde vas očekuje niz iznenađenja i kvalitetan provod.

Upoznajte najbolja mesta koja već godinama unazad nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a koja će i ove godine biti na samom vrhuncu kada je odabir u pitanju i koji će vam obezbediti najbolju organizaciju u kojoj ćete posebno uživati. Ako ste vrsni uživalac dobrog provoda, onda je doček Nove godine u Beogradu noć kakvu morate barem jednom u životu doživeti.

 

 

DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU SPLAVOVI

 

Doček Nove godine u Beogradu

 

Kada su doček Nove godine u Beogradu splavovi u pitanju, mesta su koja nude autentičan provod na reci uz poseban pogled i magičan provod. Lepe devojke su simbol dobrog provoda na splavovima, tako da je ovakva vrsta novogodišnjeg provoda idealan izbor za one koji žele kompletno da uživaju. Rezervacije su uglavnom na bazi stolova,, visokog sedenja ili separea, tako da vaš doček Nove godine biti baš onakav kako ste zamišljali.

Svake godine u ponudi su najpopularniji splavovi koji su najbolji tokom letnje sezone, a mi vam preporučujemo splav Na vodi kafana, splav Port, splav Tag, splav River i splav Money koji si zasigurno najbolja mesta koja obećavaju nezaboravan provod.

 

 

DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU RESTORANI

 Doček Nove godine u Beogradu

 

Doček Nove godine u Beogradu restorani najčešći su odabir onih koji žele da uživaju u uvrhunskoj usluzi, odličnom provodu i opuštajućoj večeri uz neodoljive ukuse specijaliteta i bogate ponude pića. Beograd nudi restorane za svačiji ukus, na vama je samo da odaberete onaj pravi. Restorane odlikuje sjajan ambijent, besprekorna usluga i često intimnija atmosfera.

Naša preporuke za novogodišnje veče u restoranu jesu restoran Perla, restoran Zlatnik Hall, restoran Košuta, restoran Love House, restoran Easy, restoran Princ, restoran Baraka i restoran Dva jelena. Ovo su mesta gde ćete doživeti najlepše novogodišnje uspomene kojih ćete se uvek rado sećati.

 

 

DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU HOTELI

 

Doček Nove godine u Beogradu

 

Doček Nove godine u Beogradu hoteli su izbor onih koji žele komfor, luksuz i prestiž u novogodišnjoj večeri. Elegancija i svečanost glavne su karakteristike ovakvih dočeka i svaki hotel je poseban na svoj način. Ako ste maštali o Novoj godini u hotelu, biće to zaista specijalno veče u kojem ćete uživati.

Naše preporuke za doček Nove godine u hotelu u Beogradu jesu hotel Balašević, hotel Mona plaza Beograd, hotel Falkensteiner, hotel Crowne Plaza, hotel Hyatt, hotel Hilton, hotel Metropol Palace, i hotel Majdan. Ovo su najbolji hoteli u Beogradu, zato odaberite hotel po vašem ukusu i ne propustite čarobnu noć koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU KAFANE

 

Doček Nove godine u Beogradu

 

Doček Nove godine u Beogradu kafane su najpopularniji ozbor za prave boeme i oni koji žele pravi kafanski doček u novogodišnjoj noći. Kafane su posebno mesto koja bude sve emocije u nama, a uz kvalitetno pie i dobro društvo ovo je definitivno najbolji doček Nove godine u Beogradu. Beograd je prepun dobrih kafana koje nude odličan provod, a mi vam preporučujemo kafana Barberi, kafana Druga kuća, kafana Sokače,  kafana Ona moja, kafana Tarapana,i  kafana Pukni zoro. Za pravo novogodišnje kafansko veče, ovo su mesta koja ostavljaju bez daha.

 

Nadamo se da smo uspeli da vam olakšamo potragu za doček Nove godine i odaberemo mesta koja će vam se dopasti i koja će vam zasigurno obezbediti nezaboravan provod. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o ovim lokalima i kompletnoj ponudi, možete kliknuti na ime lokala i pogledati ponudu, a možete i kontaktirati 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

T.Ž.