Restoran Dva jelena i fantastična Nova godina

Restoran Dva jelena i fantastična Nova godina

Veče za pamćenje priuštiće vam restoran Dva jelena i fantastična Nova godina koja će u ovom tradicionalnom restoranu biti zaista očaravajuća.

Restoran Dva jelena Nova godina je restoran duge tradicije i najlepšeg dočeka u Beogradu koji možete doživeti. Nalazi se u dobro poznatoj ulici Skadarliji koja priča našu istoriju i samim tim daje posebnu draž restoranima u ovoj ulici.

 

Restoran Dva jelena i fantastična Nova godina

 

Kao tradicionalan restoran, ponudiće vam najlepše ukuse nacionalne kuhinje i najfinijih vina u kojima možete uživati u novogodišnjoj noći. Svaki ukus i svaki detalj unutar restorana rađen je sa puno ljubavi i pažnje kako bi svakom posetiocu pružio pravi duh naše tradicije.

Nova godina u restoranu Dva jelena predstavlja pravi ekskluzivan doček ispunjen pozitivnom atmosferom, dobrom energijom i najlepšom muzikom koju će za vas svirati tamburaši. Kao i predhodne godine, restoran Dva jelena sa zadovoljstvom vam priprema mnoštvo iznenađenja i priliku da doživite posebne trenutke u dobro poznatom boemskom mestu.

Garantujemo da ćete se nezaboravno provesti kao i da ćete uživati u muzici i vrhunskoj ponudi koju nećete moći da odbijete.

Rezervišite vaše karte za Novu godinu u restoranu Dva jelena pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.