Tri romana koja će vas vratiti u vreme praznika

Tri romana koja će vas vratiti u vreme praznika

Iako smo uveliko u proleću, mada je osećaj kao da je leto, sigurno među vama ima onih koji obožavaju zimske čarolije, a među njima svakako i praznike. U to vreme sada se vraćamo kroz fotografije, gledajući filmoce ili slušajući muziku koja nas podseća na ovu atmosferu. Nova godina nam stiže tek za nekoliko meseci, ali to ne znači da ne možete da već sada da optutujete u ovaj period i to vrlo jednostavno - pomoću knjige!

Predstavljamo vam tri dela u kojima ćete sigurno uživati!

 

Možda ovog Božića, Sara Morgan

Otkad zna za sebe, Brena Daniels zaljubljena je u Tajlera.  On je ne primećuje, ili se barem tako čini. Fokusiran na lične probleme, odlučan je da Brenu zadrži kao jedinu konstantu svog života - svoju najbolju prijateljicu.

Ali kada su prisiljeni da žive zajedno javljaju se osećaji koje je sve teže ignorisati. Hoće li se naglavačke baciti u ljubav ili će ipak sačuvati svoje dugogodišnje prijateljstvo?

Bajkovito mesto - porodično skijališta Snežni kristal o kome je reč u knjizi, omogućuje nam da otputujemo na neko snegom prek

riveno, mirno mesto te da uživamo u skijanju i sankanju sada kada to ne možemo. 

 

Klub božićnih kolačića, En Pirlman

Roman Klub božićnih kolačića će vas zabaviti, nasmejati i opustiti. Ali, to je i knjiga iz koje možete puno naučiti o ljubavi, prijateljstvu, podršci prijatelja u teškim trenucima, uopšteno o životu.

Ova knjiga nudi prelepe recepte za božićne kolačiće i objašnjenja o poreklu i korišćenju mnogih namirnica koje su danas u širokoj upotrebi za pravljenje  kolača kao što su brašno, kakao, bademi, čokolada, kokos i mnogi drugi.

Ukupno 12 prijateljica razveseliće vas svojim receptima, dok ćete istovremeno čitatii priče o njihovim životima.

Ako želite romantičnu knjigu koja je ujedno i kuvar, ovo je prava knjiga za vas!

 

Kako preskočiti Božić, Džon Grišam

Zamislite godinu bez Božića. Upravo to  zamislili su supružnici Luter i Nora Krank. Nakon što im ćerka jedinica odlazi na jednogodišnji humanitarni rad u istočni Peru, njih dvoje nemaju razlog da slave Božić kod kuće, pa odluče da ga preskoče, na užas zgranutih komšija.

Luter odluči da počasti suprugu i sebe desetodnevnim krstarenjem na luksuznom brodu. Ali, ne ide sve po planu.

Kako preskočiti Božić je zgodan i simpatičan roman, koji će vas zabaviti i opustiti.

 

A.K.

Foto: Pixabay / StockSnap